HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ İDARİ KURUL SOSYAL ETKİNLİKLER FONU YÖNETİM KURULU

Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 06.04.1988 tarih ve 88-111 sayılı kararı ile Daire Başkanları, Fakülte, Enstitü ve Yüksekokul Sekreterlerinden oluşan "Hacettepe Üniversitesi İdari Kurulu"nun 1994 yılında oybirliği ile aldığı karar sonucunda "Hacettepe Üniversitesi İdari Kurul Sosyal Etkinlikler Fonu"(HİKSEF) nun  kurulmasına karar verilmiştir.

Hacettepe Üniversitesi İdari Kurul Sosyal Etkinlikler Fonu

Yasal Sorumluluk Sınırı: Bu web sitesindeki bilgiler dikkatli bir biçimde hazırlanmış olmasına karşın, Hacettepe Üniversitesi İdari Kurul Sosyal Etkinlikler Fonu doğruluğunu garanti etmez ve edemez. Bu bilgileri kullanmak kişilerin kendi sorumluluğundadır ve doğacak zararlardan Hacettepe Üniversitesi İdari Kurul Sosyal Etkinlikler Fonu sorumlu tutulamaz.